duminică, 26 decembrie 2010

Christmas In WonderlandChristmas In Wonderland
Titlul Original: Craciun in Tara Minunilor
Anul: 2007

Durata: 94 min
Vizionare cu Acord Paternal.
Descriere: In aceasta comedie, un tata si cei doi copii ai sai trebuie sa se mute din Los Angeles in Edmonton exact in Ajunul Craciunului. Ajunsi in noua casa, isi dau seama cu tristete ca sunt lefteri, lipsiti de prieteni si ce e si mai rau, nu au intrat absolut deloc in atmosfera sarbatorilor. Pentru a inrautati inca un pic situatia, mama copiilor e blocata in Los Angeles datorita aglomeratiei, fiind imposibil sa ajunga la timp pentru a putea sarbatori Craciunul impreuna.

Neputandu-se baza pe sotie, tatal si copii sai trebuie sa se ocupe ei de cumparaturi. Astfel intra intr-un supermarket local unde, pentru cateva minute, au speranta ca norocul lor se schimba, Brian si Mary gasind pe jos o geanta plina cu bani. Astfel familia se arunca intr-o goana dupa cumparaturi, pana in momentul in care dau nas in nas cu hotii ai caror bani ii cheltuiuesc.

Din acest moment incepe o urmarire extrem de comica prin supermarketul plin de oameni, supermarket ce le rezerva o surpriza personajelor din film.

Niciun comentariu:

Filme online