miercuri, 13 iulie 2011

Dovezi Ale Existentei RaiuluiVieţile noastre sunt pline de bucurie şi de tristeţe, de provocare şi schimbare. Creştem, apoi îmbătrânim. Acestea sunt etapele existenţei. Dar când trecem prin toate acestea, întrebarea pe care ne-o punem cu toţii este „Se termină totul aici?". Este acesta sfârşitul inevitabil al călătoriei noastre sau există viaţă după moarte? Poate un tărâm spiritual? După ce vom ajunge în acel loc pe care Biblia îl numeşte rai, vom trăi o viaţă veşnică?
Întrebările acestea sunt la fel de vechi precum omenirea şi la fel de noi precum ultimele cercetări ştiinţifice. Acest film documentar, realizat cu ajutorul interviurilor cu medici şi experţi, aduce dovezi ştiinţifice ale faptului că raiul există. Mai mult, mărturiile persoanelor care s-au aflat în moarte cerebrală sau în moarte clinică par să ateste existenţa raiului.

Un comentariu:

Daniel Roxin spunea...

Buna ziua!

Va propun spre postare, in calitate de realizator si producator, trei filme documentare:

1. Razboiul parapsihologic - Dezvaluiri
http://danielroxin.blogspot.com/2011/06/razboiul-parapsihologic-dezvaluiri.html

2. Razboiul parapsihologic - Protectia psihica
http://danielroxin.blogspot.com/2011/08/razboiul-parapsihologic-2-protectia.html

3. Padurea Baciu, un Triunghi romanesc al Bermudelor

http://danielroxin.blogspot.com/2011/02/padurea-baciu-un-triunghi-romanesc-al.html

Postarea lor este gratuita. In situatia in care sunteti interesat(a) sa le posatati, aveti doua variante: a) sa folositi varianta de pe Youtube care este la o calitate buna sau sa va trimit filmele pe transfer pentru a le posta dumneavoastra in varianta care va convine.

Astept un raspuns pe adresa: comenzi.danielroxin@yahoo.com

O zi cat mai frumoasa!

Cu stima, Daniel Roxin

Filme online

free counters