marți, 19 mai 2009

Asfalt TangoVezi online film romanesc : Asphalt Tango (1995)

In rolurile principale: Charlotte Rampling, Mircea Diaconu, Florin Calinescu, Dan Chisu, Daniel Florea, Andreea Macelaru, Eugen Cristea

Gen: Comedie

Despre film: In vremurile tulburi ale anilor ’90, cand definitorii pentru Romania erau grevele spontane, schimbul de valuta la fiecare colt de strada si visul fiecaruia de a deveni patron, unsprezece fete care mai de care mai frumoase pornesc intr-o calatorie cu autocarul catre mirajul vietii de artist la Paris. Fetele sunt insotite de catre un impresar local dubios (Florin Calinescu), un sofer fara scrupule (Constantin Cotimanis) si o frantuzoaica cu experienta in lumea dura a show-biz-ului (Charlotte Rampling).

Neprevazutul apare atunci cand sotului uneia dintre fete (Mircea Diaconu) nu poate accepta ideea ca a fost parasit si porneste intr-o cursa de urmarire, condimentata cu furturi de masini, atacuri armate si rapiri.

Un road movie si o comedie spumoasa, in care Nae Caranfil deseneaza cu dragoste si umor desavarsit o imagine a Romaniei, asa cum o vede el in una din cele mai agitate si in acelasi timp romantice perioade.

Niciun comentariu:

Filme online